מרק כתום

את המרק הזה אילתרתי, עד שהגעתי למינון המדוייק.

מרק מנחם,מחמם את הלב ונותן תחושת בית במיוחד בימי החורף הקרים.

אפשר להפוך לדיאטטי ולוותר על הבטטה.

מצרכים

כף שמן

¾ ראש שום

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

כף אבקת מרק עוף 

בצל

2 בטטה 

4 גזר

דלורית או חתיכת דלעת.

 

אופן  ההכנה:

לחמם שמן בסיר ולהוסיף בצל עד ששקוף

להוסיף ¾ ראש שום

להקפיץ

להוסיף בטטה חתוכה, גזר, דלעת/ דלורית

להקפיץ הכול עם הסיר

להוסיף כף מרק עוף

להקפיץ

להוסיף מים רותחים עד שמכסה את הירקות ולבשל.

לאחר שהגזר רך אפשר לטחון ולהגיש. 

כדאי לטעום ולתקן טעמים לפי הצורך והטעם האישי בעזרת מלח פלפל ומרק עוף.

רצוי לקשט עם פטרוזיליה קצוצה ולהוסיף קרוטונים.

 

שתפו:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

מתכונים אחרונים

בורקס פרגית
ארוחות חמות

בורקס פרגיות

לפעמים כשבא לי לגוון קצת ולהוסיף משהו קריספי ומעניין אני מכינה בורקס פרגיות ואי אפשר להפסיק ליישר אותו. אם אני לא מחביאה אותו מדיירי הבית

קראו עוד »
רולדת תמרים
עוגות

רולדת תמרים

העוגיות האלה הן הדובדבן שבקצפת, כשאמא שלי מכינה אותן אני דואגת לקחת קופסא ושומרת אותה מכל משמר.
אלה העוגיות הכי טעימות שיש.

קראו עוד »
עוגת גבינה
עוגות

עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה ומעולה,
אמנם צריך מיומנות ברוב המקרים
אבל אם תעקבו אחר ההוראות
אין ספק שתצליחו.

קראו עוד »