רוטב הבלונז עבר שינויים רבים ועדיין עובר כל פעם.
כל פעם משדרגת מחדש, אבל תמיד טעים ומשביע.
מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
חבילת פסטה איזה סוג שאתם אוהבים, אנחנו מעדיפים ספגטי מספר 7.
בצל
5 עגבניות רכות
2 גזר
1 פלפל אדום
חצי ראש שום
רכז עגבניות קטן
שימורים עגבניות מרוסקות
חופן בזיליקום טרי
חופן אורגנו טרי (אפשר גם יבש)
כף שמן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה אדומה
כפית פפריקה מעושנת
רבע כפית צ'ילי חריף
אופן ההכנה:
מטגנים בצל עם כף שמן עד ששקוף, מוסיפים שום לאחר 2 דקות להוסיף עגבניות חתוכות, פלפל חתוך, גזר חתוך ולערבב.
להוסיף מלח, פלפל, צ'ילי חריף, פפריקה מתוקה ומעושנת ולערבב.
להוסיף רכז עגבניות, את העגבניות המרוסקות ולערבב.
להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולערבב.
להוסיף בזיליקום ואורגנו.
לתת בישול של 20 דקות ולטחון.
אחרי שטחנו להמשיך לבשל.
במחבת בצד לטגן את הבשר ולמעוך עם מזלג שיהיו חתיכות קטנות, אחרי שהבשר מבושל לאחד בשר לרוטב בסיר ולבשל עוד 20 דקות על אש נמוכה.
במקביל לבשל פסטה בסיר נפרד למצב אל דנטה.
להוציא ולהכניס לסיר עם הרוטב הרותח
לערבב ולכבות את האש ולתת לרוטב לחדור לפסטה.
בתאבון .