העוגיות האלה הן הדובדבן שבקצפת,
כשאמא שלי מכינה אותן אני דואגת לקחת קופסא
ושומרת אותה מכל משמר.
אלה העוגיות הכי טעימות שיש.

מצרכים:
הבצק
1 ק"ג קמח לבן
2 חבילות מרגרינה
1/2 כוס שמן
2.5 חבילות אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
מעט מי ורדים
מים לפי הצורך עד לקבלת בצק נעים למגע
המילוי
חבילת תמרים מוצקים
1.5 חבילת ממרח תמרים
1 כפית קינמון
מעט מי ורדים
אופן ההכנה:
לערב את כל המוצרים של הבצק
במיקסר עם וו לישה.
לחלק ל-6 כדורים
ולרדד כל כדור לעיגול שטוח עם המערוך.
לחמם את התמרים המוצקים
עם מעט שמן במיקרו ולנקות את העגולים היבשים.
לרפד את החלק העליון של הבצק
עם חלק מהתמרים המוצקים
ואת השאר למרוח עם הממרח תמרים
לפזר מעט קינמון
ואפשר ממש מעט מי ורדים
אם רוצים אפשר להוסיף אגוזים (לא חובה).
לגלגל לרולדה ולחתוך כל רולדה
אבל לא עד הסוף
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לאפות עד שהחלק התחתון של הרולדה זהוב
לאחר שמתקרר
לעבור עם הסכין על כל עוגיה עד הסוף
לפזר אבקת סוכר
להכין כוס תה חם או קפה ולאכול.
מעדן!!