רולדת תמרים

העוגיות האלה הן הדובדבן שבקצפת,

כשאמא שלי מכינה אותן אני דואגת לקחת קופסא

ושומרת אותה מכל משמר.

אלה העוגיות הכי טעימות שיש.

רולדת תמרים

מצרכים:

הבצק 

1 ק"ג קמח לבן

2 חבילות מרגרינה

1/2 כוס שמן

2.5 חבילות אבקת אפיה

1/2 כוס סוכר

מעט מי ורדים 

מים לפי הצורך עד לקבלת בצק נעים למגע

 

המילוי 

חבילת תמרים מוצקים

1.5 חבילת ממרח תמרים 

1 כפית קינמון

מעט מי ורדים

 

אופן ההכנה:

לערב את כל המוצרים של הבצק

במיקסר  עם וו לישה.

לחלק ל-6 כדורים

ולרדד כל כדור לעיגול שטוח עם המערוך.

לחמם את התמרים המוצקים

עם מעט שמן במיקרו ולנקות את העגולים היבשים.

לרפד  את החלק העליון של הבצק

עם חלק מהתמרים המוצקים

ואת השאר למרוח עם הממרח תמרים

לפזר מעט קינמון

ואפשר ממש מעט מי ורדים

אם רוצים אפשר להוסיף אגוזים (לא חובה).

לגלגל לרולדה ולחתוך כל רולדה

אבל לא עד הסוף

לחמם תנור ל-180 מעלות.

לאפות עד שהחלק התחתון של הרולדה זהוב

לאחר שמתקרר

לעבור עם הסכין על כל עוגיה עד הסוף

לפזר אבקת סוכר

להכין כוס תה חם או קפה ולאכול.

מעדן!!

שתפו:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

מתכונים אחרונים

בורקס פרגית
ארוחות חמות

בורקס פרגיות

לפעמים כשבא לי לגוון קצת ולהוסיף משהו קריספי ומעניין אני מכינה בורקס פרגיות ואי אפשר להפסיק ליישר אותו. אם אני לא מחביאה אותו מדיירי הבית

קראו עוד »
רולדת תמרים
עוגות

רולדת תמרים

העוגיות האלה הן הדובדבן שבקצפת, כשאמא שלי מכינה אותן אני דואגת לקחת קופסא ושומרת אותה מכל משמר.
אלה העוגיות הכי טעימות שיש.

קראו עוד »
עוגת גבינה
עוגות

עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה ומעולה,
אמנם צריך מיומנות ברוב המקרים
אבל אם תעקבו אחר ההוראות
אין ספק שתצליחו.

קראו עוד »