עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה ומעולה, 

אמנם צריך מיומנות ברוב המקרים

אבל אם תעקבו אחר ההוראות 

אין ספק שתצליחו.

עוגת גבינה

מצרכים:

6 ביצים מופרדות

1 שקית סוכר וניל

1 שמנת חמוצה

1.5 כוסות אבקת סוכר

750 גרם גבינה לבנה

4 כפות קורנפלור

3 כפות פודינג

 

אופן ההכנה:

 

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב

אבל לא קשה מדיי.

בקערה נפרדת

לערבב את החלמונים, סוכר וניל, שמנת, חצי כוס סוכר,

גבינה, קורנפלור ופודינג.

 

מאחדים את החלבונים לבלילה במספר פעימות עם הלקקן.

משמנים את התבנית בחמאה,

מועכים חצי שרוול פתי בר

ושמים כבסיס ומעליו הבלילה.

אופים ב 180 מעלות כ 15 דקות

ועוד כ40 דקות בחום של 150 מעלות.

חשוב להשתמש בתבנית גבוהה ואטומה.

את התבנית שמים בתוך תבנית התנור שמלאה במים.

בשום אופן לא לפתוח את התבנית,

רק לקראת הסוף בשביל לנעוץ קיסם

ולראות שהיא מוכנה.

כאשר העוגה מוכנה משאירים בתנור ומכבים אותו.

מוציאים אותה רק שהתנור מתקרר לגמרי.

 

שתפו:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

מתכונים אחרונים

בורקס פרגית
ארוחות חמות

בורקס פרגיות

לפעמים כשבא לי לגוון קצת ולהוסיף משהו קריספי ומעניין אני מכינה בורקס פרגיות ואי אפשר להפסיק ליישר אותו. אם אני לא מחביאה אותו מדיירי הבית

קראו עוד »
רולדת תמרים
עוגות

רולדת תמרים

העוגיות האלה הן הדובדבן שבקצפת, כשאמא שלי מכינה אותן אני דואגת לקחת קופסא ושומרת אותה מכל משמר.
אלה העוגיות הכי טעימות שיש.

קראו עוד »
עוגת גבינה
עוגות

עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה ומעולה,
אמנם צריך מיומנות ברוב המקרים
אבל אם תעקבו אחר ההוראות
אין ספק שתצליחו.

קראו עוד »