עוגת גבינה אפויה ומעולה,
אמנם צריך מיומנות ברוב המקרים
אבל אם תעקבו אחר ההוראות
אין ספק שתצליחו.

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
1 שקית סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
1.5 כוסות אבקת סוכר
750 גרם גבינה לבנה
4 כפות קורנפלור
3 כפות פודינג
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב
אבל לא קשה מדיי.
בקערה נפרדת
לערבב את החלמונים, סוכר וניל, שמנת, חצי כוס סוכר,
גבינה, קורנפלור ופודינג.
מאחדים את החלבונים לבלילה במספר פעימות עם הלקקן.
משמנים את התבנית בחמאה,
מועכים חצי שרוול פתי בר
ושמים כבסיס ומעליו הבלילה.
אופים ב 180 מעלות כ 15 דקות
ועוד כ40 דקות בחום של 150 מעלות.
חשוב להשתמש בתבנית גבוהה ואטומה.
את התבנית שמים בתוך תבנית התנור שמלאה במים.
בשום אופן לא לפתוח את התבנית,
רק לקראת הסוף בשביל לנעוץ קיסם
ולראות שהיא מוכנה.
כאשר העוגה מוכנה משאירים בתנור ומכבים אותו.
מוציאים אותה רק שהתנור מתקרר לגמרי.