
ארוחות חמות
פסטה ברוטב עגבניות וחצילים
אז בתור אוהדת חצילים, תמיד במסעדות איטלקיות מזמינה פסטה מלנזנה.
החלטתי להביא אותה הביתה ולנסות לבד, וההצלחה מסחררת.
אז בתור אוהדת חצילים, תמיד במסעדות איטלקיות מזמינה פסטה מלנזנה.
החלטתי להביא אותה הביתה ולנסות לבד, וההצלחה מסחררת.
המתכון של קובה סלק אמיתית עבר כמה גלגולים עד שהצלחתי להגיע לטעם של המתכון מבית סבתא שלי ז"ל.
רוטב הבלונז עבר שינויים רבים ועדיין עובר כל פעם.
כל פעם משדרגת מחדש, אבל תמיד טעים ומשביע.
המתכון הזה הוא הגרסה הטבעונית של קובה סלק עם בשר, של מי שאוהב ולא מוכן לוותר על טעם המסורת העירקית.